Medewerkers en bestuur

Voorzitter – Daan

Mijn naam is Daan van Maanen en ik ben geboren in 1946 in Hoevelaken. Ik kom uit een onderwijs gezin en in die tijd zwierf men nog wel eens rond, want ik heb gewoond in Bodegraven, Rijssen en Hilversum. Het grootste deel van mijn jeugd heb ik doorgebracht in Rijssen. Na mijn diensttijd ben ik als onderwijzer begonnen aan de Eben-Haëzerschool te IJsselmuiden. Vanaf 1 augustus 1975 tot 1 januari 2011 ben ik directeur van deze school geweest. Ruim 41 jaar ben ik getrouwd en wij, Alie en ik, hebben vier kinderen die ook allen getrouwd zijn. Drie wonen er in Kampen en 1 in Utrecht. Ondertussen zijn wij 6 keer opa en oma geworden. Mijn kerkelijke achtergrond is Ned. Hervormd. De hervormde kerk is een modaliteiten kerk en ik voelde mij het meest thuis in de Geref. Bond. Tegenwoordig heet het PKN en daar voel ik mij ook prima thuis.

Secretaris – Eddy

Mijn naam is Eddy Riezebos-Zwiers, moeder van drie kinderen, waaronder Carolien Zijda. Ik ben hartstikke trots op haar voor het werk wat ze doet in Kenia. En vanuit Nederland draag ik dan ook graag mijn steentje bij aan het inzamelen van fondsen en het besturen van deze stichting.

Penningmeester – Stefan

Mijn naam is Stefan van Olst. Ik ben geboren in 1983 in Genemuiden. Sinds januari 2013 ben ik de trotse vader van Loid. In het dagelijks leven ben ik Assistent Regiocontroller bij een grote gebiedsontwikkelaar.

Mijn middelbare school heb ik in Kampen gevolgd en sinds begin 2015 woon ik hier ook, na onder andere een jaar of 6 in Olst te hebben gewoond. In Kampen ben ik lid geworden van de CGK Kampen. Ik was hier tijdens mijn middelbare schooltijd wel eens geweest en had er toen een goed gevoel aan overgehouden. Ook toen ik in Kampen kwam wonen was er direct een klik met de gemeente en ik voel me er dan ook helemaal thuis.

In het voorjaar van 2016 kwam ik via de jeugdclub waar ik leiding aan geef in contact met Carolien. Ik voelde me direct aangesproken door wat ze vertelde over haar werk in Kenia. Ik ben blij dat ik als penningmeester mijn steentje kan bijdragen aan de stichting om haar werk te ondersteunen.